Harry Styles ja Kardashianien pikkusisko salatreffeillä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äsken, että One Directionista tutun komistuksen, Harry Stylesin, käytetty paita myytiin hyväntekeväisyyden nimissä 4.000 euron hintaan. Laulaja on kuitenkin kiinnostunut romanttisessa mielessä taviksia kuuluisimmista tytöistä, ja tällä kertaa hänen kierrossaan on Kardashianin pikkusisko.

Kuva: Aqua Bendita
Kuva: Aqua Bendita

Kardashianien julkkisperheen nuorimpiin kuuluva Kendall Jenner nousi julkisuuteen vanhempien siskojensa vanavedessä, mutta on sittemmin lähtenyt luomaan omaa uraa mallimaailmassa. Kendall on sopivan nimekäs saalis myös Harry Stylesille, ja nyt parin ikuistettiin treffeillä Los Angelesin West Hollywoodissa.

Harry ja Kendall yrittivät poistua ravintolasta salaa takaoven kautta, mutta nokkelat kuvaajat pääsivät kuitenkin napsaisemaan heistä yhteiskuvan mustassa Range Roverissa. Sekä fanit että Harryn managerit ovat suhteesta kiukkuisia. Harrya on kielletty muun muassa esiintymästä Rikkaat Kardashianit -realityohjelmassa. The Sunin mukaan edes Harryn nimeä ei saa sanoa jaksoissa.

Kendall täytti vastikään 18 vuotta, ja hänelle tarjottiin heti 1,8 miljoonan dollarin sopimusta aikuisviihteen parissa. Neitokainen ei suostunut erotiikkaelokuvaan, mutta Styles mitä ilmeisemmin sai kaunottaren helposti treffeille. Styles lähetteli taannoin romanttisia vietejä myös Nälkäpeli-tähti Jennifer Lawrencelle, ja pian viestejä sai myös poptähti Miley Cyrus. Styles on aiemmin deittaillut Taylor Swiftia ja TV-juontaja Caroline Flackia, joka on poptähteä huomattavasti vanhempi.

Kardashianien julkkisperheen nuorimpiin kuuluva Kendall Jenner toivoo pääsevänsä Victoria’s Secret -luksusbrändin malliksi. Unelma ei välttämättä ole kovin kaukana tähden ulottuvilta. Hänet on nähty Agua Bendita -malliston keulakuvana, ja samaisen merkin kuvissa poseerannut Candice Swanepoel siirtyi sittemmin Victoria’s Secretin talliin.