TÄMÄ on hyväntekeväisyyttä – hyväosaiset kerjäämässä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa vietettävä kiitospäivä kannustaa hyväosaisia auttamaan huonommassa elämäntilanteessa olevia ihmisiä. Nyt The Passage -niminen järjestö on aloittanut näyttävän kampanjan, jossa vapaaehtoiset jalkautuvat kadulle herättämään huomiota.

Kuva: The Passage
Kuva: The Passage

Yhdysvalloissa näkee kodittomia kadunkulmissa pahvikylttien kera. Kylteissä lukee yleensä muutamalla sanalla heidä tarinansa ja syy, miksi he joutuvat kerjäämään rahaa. Vapaaehtoiset käyttävät samaa kikkaa, mutta kertovat, mitä heillä on.

– Minulla on työpaikka. Minulla on sänky. Kerään rahaa sellaiselle henkilölle, jolla näitä ei ole, lukee esimerkiksi valkoiseen paitaan ja mustiin puvunhousuihin pukeutuneen miehen kyltissä.

Kuva: The Passage
Kuva: The Passage
Kuva: The Passage
Kuva: The Passage