Jena Malone ensi-illassa paljastavassa mekossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalainen näyttelijätär Jena Malone aloitti uransa elokuvien parissa jo lapsena. Suuremman yleisön tietoisuuteen hän on kuitenkin noussut vasta viime vuosina näyteltyään Johanna Mason -nimistä hahmoa Nälkäpeli-elokuvassa.

Jena Malone on mukana myös uudessa Nälkäpeli – Vihan liekit -elokuvassa. Näyttelijätär nähtiin taannoin elokuvan Los Angelesissa järjestetyssä ensi-iltatilaisuudessa. Paljastavaan läpikuultavaan mekkoon pukeutunut Jena piti huolen siitä, ettei hän kalvennut edes päätähti Jennifer Lawrencen rinnalla.

28-vuotias Jena Malone aloitti Hollywood-uransa jo vuonna 1996 Viattomuuden loppu -elokuvassa. Hänet on nähty Nälkäpeli -roolinsa ohella muun muassa elokuvissa Donnie Darko, Sucker Punch ja Into the Wild. Näyttelemisen lisäksi Jena Malone on kokeillut siipiään musiikin parissa.