Sanna Suutari rivoili taksissa: ”Elämäni paras pano!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten kohujulkkisten joukkoon on mahtunut paljon erilaisia tähtiä. Eräs heistä oli takavuosina Sanna Suutari, joka tähditti juorulehtien sivuja kauan ennen kuin Johanna Tukiainen ja Saana Parviainen tekivät vielä edes tuloaan. Aiemmin tänä vuonna Sanna Suutari teki yllättävän paluun, joka saa nyt jatkoa.

36-vuotias helsinkiläinen perheenäiti ja colliekasvattaja Suutari on nimittäin kiinnitetty mukaan Viidakon tähtöset -ohjelmaan, kun eräs kilpailijoista jätti leikin kesken juuri ennen kuvausten alkamista. Lähtö Viidakon tähtöset -sarjaan oli Sannalle helppo päätös.

– Reissusta odotan ennen kaikkea uusia kokemuksia, seikkailua ja henkeäsaplaavia maisemia. Luonteeltani olen positiivinen, rakastava ja avoin – mutta tarvittaessa temperamenttinen ”kova luu”. Kovin paikka taitaa olla hetkellinen ero rakkaimmista ja kaikkien tyttöjen kammotukset, erilaiset ötökät. Mutta se ei pelaa joka pelkää – varo viidakko, täältä tullaan!

Kuva: MoonTV
Kuva: MoonTV

Helmikuussa Suutari nähtiin MoonTV-nettitelevision Taksi-ohjelman jaksossa, johon hän päätyi miesystävänsä kanssa mukaan vahingossa Helsingin yöstä. Suutari kertoi olleensa ensimmäistä kertaa ulkona lapsen syntymänsä jälkeen. MoonTV:n Taksi-ohjelman isäntä tiedusteli Suutarilta ja hänen miesystävältään, että ”osaako mies hommansa”. Entisellä kohujulkkiksella on siihen vastaus valmiina.

– Kyllä osaa. Se on paras pano, joka mulla on koskaan elämäni aikana ollut. Itse asiassa mä oon opettanut sen niin v**un hyvin, Suutari kertoi ohjelmassa.