Tältä kuolleet musiikkilegendat näyttäisivät nykyisin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lukuisat legendaariset edesmenneet muusikot kuten Kurt Cobain, Jim Morrison ja Janis Joplin menehtyivät uransa huipulla. Voidaan vain spekuloida, mitä ennen aikojaan kuolleilla tähdillä olisi ollut vielä tarjota maailmalle.

Nyt viestintäalan yritys Sachs Media Group on esittänyt, miltä tunnetut kuolleet muusikot ehkä näyttäisivät, mikäli he olisivat vielä elossa. Tähtien joukossa ovat muun muassa Nirvana-yhtyeen vuonna 1994 menehtynyt nokkamies Kurt Cobain, reggaelegenda Bob Marley ja rockin kuninkaaksi tituleerattu Elvis Presley.

Kuvamanipulaation avulla vanhennettujen tähtien muotokuvien lisäksi muusikoille on kehitelty musikologian asiantuntijoiden Reebee Garofaldon ja Elijah Waldin avustuksella tarinat, kuinka näiden urat olisivat jatkuneet. Esimerkiksi Cobain olisi spekulaation mukaan aloittanut uusia pienempiä, epäkaupallisia musiikkiprojekteja.

Bob Marley olisi puolestaan ollut unelmien yhteistyökumppani Fugeesin ja Kanye Westin kaltaisille nykytähdille. Myös Elvis olisi saattanut työskennellä myöhemmällä iällään nuorempien tähtien kanssa, mutta samalla palata juurilleen riisutun blues- ja countrymusiikin parissa.