Miley Cyrusin jättänyt tyytyväinen eroon: ”Tasapainoisempi kuin aiemmin”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nälkäpelin kakkososaa parhaillaan tähdittävä australialaiskomistus Liam Hemsworth erosi myrskyisissä merkeissä laulaja Miley Cyrusista. Parin on-off -suhde loppui lopulta siihen, kun Liam kyllästyi lähipiireineen kihlattunsa toistuviin rohkeisiin ja vähäpukeisiin tempauksiin.

Vielä äsken parin otaksuttiin tekevän yhteen paluuta, koska Miley tunnusti kirjoittaneensa Liamille rakkauskirjeen, jossa hän pahoitteli käyttäytymistään ja tahtoi saada vielä yhden mahdollisuuden. Hetki sen jälkeen Liam kertoi olevansa sinkku, eikä enää tapaillut latinokaunotar Eiza Gonzalezia, joka yritti vain hyötyä urallaan miehen kustannuksella.

– Olen nyt tasapainoisempi kuin koskaan aiemmin. Olen oppinut todella paljon, ja ensimmäiset vuodet Los Angelesissa olivat suorastaan pelottavia ja vaikeita. Nyt asiat ovat kuitenkin kunnossa, Liam jutteli Associated Pressille.

Liam Hemsworth kertoo rentoutuvansa surffaamalla ja kickboxingin avulla. Lisäksi hän ylistää vastanäyttelijä Jennifer Lawrencea maasta taivaisiin, koska nauravainen nainen tekee myös Liamista onnellisemman ihmisen.

Miley Cyrus ja Liam Hemsworth tapasivat vuonna 2010 ja he menivät viime vuonna kihloihin. He erosivat jo muutaman kerran aiemmin suhteensa aikana, mutta Liam muutti lopullisesti pois pariskunnan yhteisestä kodista MTV Video Music Awards -gaalan aiheuttaman kohun jälkimainingeissa.