Liam Paynella One Directionin näyttävin sixpack

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

One Direction muodostettiin suositun brittiläisen tv-ohjelman, X Factorin, seitsemännen tuotantokauden aikana. Vaikka bändin nuorinta jäsentä Harry Stylesiä pidetään yleisesti yhtyeen söpöimpänä poikana, on parikymppinen Liam Payne osoittanut olevansa myös varsinainen komistus.

Liam Payne nimittäin ikuistettiin jokunen aika sitten rannalla esittelemässä upeita vatsalihaksiaan. Ensimmäisen kerran X Factoriin 14-vuotiaana osallistunut Payne ei muistuta aikojen alussa tutuksi tullutta teinipoikaa, vaan hänestä on kuoriutunut täysikasvuinen mies. Laulaja surffasi Australian rannikolla ja intoutui riisumaan märkäpukunsa kameroiden edessä.

One Direction julkaisee kolmannen albuminsa Midnight Memories ylihuomenna 25. marraskuuta, ja heidän uusi singlensä Best Song Ever on noussut listojen kärkeen kaikkialla maailmassa. Sinkun musiikkivideosta tuli myös Youtuben katsotuin video alle vuorokaudessa ja se löi kaikki aiemmat ennätykset. One Direction lähtee ensi keväänä Euroopan kiertueelle, mutta vielä ei ole tietoa saapuvatko komistukset myös Suomeen. Heillä on keikat ainakin Ruotsissa ja Tanskassa.