Sulhanen karkasi – häävieras nai morsiamen

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Harva häävieras olisi vihkiseremonian alkaessa valmis vaihtamaan rooliaan lennosta kirkonpenkiltä alttarille. Silti tällainen tapahtuma todistettiin hiljattain Intian Kanyakumarissa, jossa eräs kolmekymppinen mies joutui yhtäkkiä sulhasen rooliin.

Tapahtumasarja sai alkunsa, kun 23-vuotias Ponradha suunnitteli intensiivisesti koko sukunsa voimin tulevia häitään 35-vuotiaan Sithiraivelun kanssa. Valitettavasti sulhanen oli ajautunut riitoihin oman sukunsa kanssa, ja tästä johtuen hän katosi jäljettömiin vain päivää ennen häitä.

Koska morsiamen suku meni kirjaimellisesti sekaisin sulhasen katoamistempun johdosta, ottivat he käyttöön epätoivoisen keinon häiden mahdollistamiseksi. Alttarille asteli Ponradhan sukulaismies, jonka piti alun perin olla vain häävieraana juhlissa.

Naimajuhlat järjestettiin alkuperäisellä aikataululla ja kaikki osoittivat suurta kunniaa uudelle aviomiehelle – olihan hän pelastanut naisparan peruuttamattomalta nöyryytykseltä, Times of India raportoi.