Harry Potter -tähti hylkii sosiaalista mediaa – jyrkkä ei Facebookille ja Twitterille

Digi Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Harry Potter -elokuvilla maailmanmaineeseen noussutta Daniel Radcliffeä kaavailtiin äsken legendaarisen laulajan Freddie Mercuryn esittäjäksi tulevassa Queen-elokuvassa. Nyt miljonäärinäyttelijä on kertonut, että pelkää yksityisyytensä kärsivän sosiaalisessa mediassa.

Daniel Radcliffe on siinä mielessä outo 24-vuotias mies, että hänellä ei ole omaa Facebook-profiilia tai Twitter-tiliä. Hänen mielestään myös muiden kuuluisuudessa olevien henkilöiden kannattaisi suojella yksityiselämäänsä jättäytymällä pois sosiaalisen median piiristä. Hänen mukaansa asiat ovat siten paljon yksinkertaisempia.

– Kukaan ei ota sinua vakavasti jos kerrot kaipaavasi yksityisyyttä, mutta kerrot kuitenkin joka hetkestäsi Twitterissä, Harry Potter -tähti kertoi Sky Newsille.

Daniel Radcliffe on valittanut, että ihmiset yhdistävät hänet todennäköisesti aina Harry Potteriksi. Siksi saattaisikin olla erityisen tärkeää, että näyttelijä raoittaisi elämästään hieman enemmän tietoa esimerkiksi faneilleen. Hän myös kertoi taannoin haluavansa toimintaelokuvaroolien pariin, ja unelmissa siintää agenttiseikkailujen roiston rooli. Daniel nähdään tänä vuonna kolmessa elokuvassa, joihin lukeutuvat Kill Your Darlings, The F Word ja Horns.