Uskoisitko, että tämä alusvaatemalli on 43-vuotias?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

43-vuotias Melanie Sykes kuuluu niihin julkkismaailman naisiin, jotka näyttävät huomattavasti ikävuosiaan nuorekkaammilta. Brittiläinen tähti tunnetaan kotimaassaan mallina työskentelemisen lisäksi myös televisio-ohjelman juontajattarena.

Melanie Sykes on jo jonkin aikaa toiminut Ultimo-vaatemerkin mallina. Nyt hänet nähdään uusissa mainoskuvissa, joissa brittikaunotar esittelee merkin tuoreita Adore Moi -malliston alusvaatteita.

Melanie Sykes oli aiemmin naimisissa italialaisen näyttelijä Daniel Caltagironen kanssa. Parilla on kaksi lasta, Roman ja Valentino. Aviopari erosi vuonna 2009, minkä jälkeen nainen tapaili nuorta 28-vuotiasta Jack Cockingsia. Sykes ja toyboy solmivat liiton toukokuussa. Nainen on poseerannut uransa aikana lukuisissa lehdissä, kuten alastomana vuonna 2011 Esquire-lehdelle.