Onko sinulla miljoonia ylimääräistä rahaa? Tässä näyttävä ostosvinkki

Lifestyle · Tim Isokivi

Miljoonia vuosia sitten maapallolla vaeltaneet, mutta sittemmin sukupuuttoon kuolleet dinosaurukset kiehtovat ihmisiä jatkuvasti. Hirmuliskojen fossiloituneihin luurankoihin voi tutustua lukuisissa museoissa eri puolilla maailmaa.

Kuva: Bonhams
Kuva: Bonhams

Nyt onnekkailla ja rahakkailla ihmisillä on mahdollisuus hankkia dinosaurusten luurankoja itselleen. New Yorkissa sijaitseva Bonhams-huutokauppa on asettamassa myyntiin joukon dinosaurusten fossiileita. Näihin kuuluvat muun muassa kahden toistensa kanssa kamppaillessaan kuolleen dinosaurusten luurangot. Taistelevat luurangot kuuluivat tyrannosaurusten sukuiselle Nanotyrannus Lancesis -hirmuliskolle ja vielä tuntemattoman sarvipäisen dinosauruslajin edustajalle.

Myytäviin sauruksiin kuuluvat myös kokonaiset Tyrannosaurus Rexin ja Triceratops -dinosauruksen luurangot. Tyrannosauruksen hinnan uskotaan uskotaan nousevan noin 1,6 miljoonaan euroon ja triceratopsin noin 670.000 euroon. Taistelevien dinosaurusten arvon uskotaan sitä vastoin kohoavan jopa 6,6 miljoonaan euroon. Tutustu myyntikohteisiin tästä, tästä ja tästä.