Tyttöbändiläisen povi kuin tarjottimella

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Eilen musiikkimaailman kerma kokoontui Los Angelesissa järjestettyyn American Music Awards -tapahtumaan, jossa muun muassa Justin Timberlake, Taylor Swift ja One Direction keräsivät palkintoja. Punaiselle matolle saapui poseeraamaan joukko musiikkitähtiä.

Eräs heistä oli Danity Kane -tyttöryhmästä aikoinaan soolouralle lähtenyt Aubrey O’Day, joka ihastutti kirkkaanpunaisella asuvalinnallaan. Neitokaisen mekko ei nimittäin todellakaan povea peittänyt, ja kuului illan paljastavimpiin asuihin.

29-vuotias O’Day tunnetaan nykyään artistinimellään Aubrey. Hän julkaisi Between Two Evils -debyyttialbuminsa tänä vuonna. Myös Danity Kane -yhtyeen on huhuttu jälleen yhdistävän voimansa. Yhtye nähtiin taannoin MTV Music Awards -tapahtumassa yhdessä, ja he paljastivat julkaisevansa pian Rage-singlen.