Charlie Sheen lahjoitti 25 000 dollaria Filippiineille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Anger Management -komediasarjan tähti Charlie Sheen suuttui taannoin kollegalleen Selma Blairille naisen valitettua miehen myöhästelystä ja yhteistyökyvyttömyydestä muulle työryhmälle. Charlie Sheen järjesti Blairille potkut sarjasta. Nyt mies kuitenkin osoittaa oikeustajunsa olevan kunnossa.

Miljoonaomaisuuden televisiotyöllään hankkinut Sheen on nimittäin lahjoittanut jälleen ripauksen rahoistaan hyväntekeväisyyteen. Tällä kertaa lahjoituksen kohteena on PREDA-niminen organisaatio, joka auttaa parhaillaan Filippiinien taifuunin uhreja. TMZ-julkaisun mukaan Charlie on lahjoittanut yhteensä 25.000 dollaria ruoka-avustuksia ja tilapäissuojia varten.

Miehen puolikkaat -sarjan entinen näyttelijä ei ole ainoa trooppisen myrskyn uhreja auttanut kuuluisuuden henkilö. Myös Victoria ja David Beckham lahjoitti äsken omaisuuttaan Punaisen ristin myytäväksi. Victoria lahjoitti järjestölle esimerkiksi suuren määrän luksusmerkkisiä kenkiä.