Kauneushoidot tekivät ihmeitä – kammotuksesta tuli kaunotar!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Plastiikkakirurgien ja kauneushoitojen puolestapuhuja Janice Dickinson tunnetaan Huippumalli haussa -ohjelmasta, ja legendaarisesta lausahduksesta, jonka mukaan hän on maailman ensimmäinen supermalli. 58-vuotias nainen on kärsinyt pitkään päihdeongelmista.

Janicen ulkomuoto on muuttunut vuosien mittaan sekä kauneusleikkausten, juopottelun ja ikääntymisen tuomien muutosten takia. Vielä 2012 nainen näytti lähes pelottavalta paparazzien kuvaamana. Nyt Janicen elämässä puhaltavat kuitenkin rakkauden tuulet, ja mallimamma näyttää hehkeämmältä kuin koskaan punattujen huultensa kanssa kevyesti meikattuna.

Janice Dickinson muistetaan Huippumalli haussa -ohjelman suorasukaisena tuomarina. Tähti sai potkut pestistään Tyra Banksilta, koska naiset olivat eri mieltä pluskokoisista malleista. Tämän jälkeen nainen aloitti oman realitysarjan kuvaamisen. The Janice Dickinson Modeling Agency -sarja seurasi naisen uutta bisnestä mallitoimiston johtajana. Dickinson meni äskettäin kihloihin Yhdysvaltojen johtavan psykofarmakologian asiantuntijan, tohtori Robert Gernerin kanssa.