Miley Cyrus täytti 21 vuotta – sai vauhdikkaan synttärilahjan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poplaulaja Miley Cyrus täytti viikonloppuna 21 vuotta. Laulaja julkaisi syntymäpäivänsä kunniaksi Twitterissä muun muassa kuvia poikkeuksellisen värikkäästä synttärikakustaan. Miley Cyrusin isä muisti tytärtään upealla syntymäpäivälahjalla.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Billy Ray Cyrus osti nimittäin neitokaiselle kolmepyöräisen moottoripyörän. 2014 Can-Am Spyder -moottoripyörä maksoi 24.000 dollaria, eli Miley Cyrusin alla pärisee nyt vajaan 18.000 euron arvoinen kulkupeli. TMZ:n mukaan moottoripyörässä komeilee myös neitokaisen nimikirjaimet.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Miley Cyrusin syntymäpäiväjuhlat eivät alkaneet parhaalla mahdollisella tavalla, sillä hänen kotiinsa murtauduttiin viime perjantaina. Varkaiden matkaan lähti muun muassa laulajattaren koruja. Miley ei ole täysi-ikäisyydestään huolimatta muuttanut tyyliään aikuisempaan suuntaan. Hän nimittäin esiintyi viikonloppuna omituisessa kissa-asussa, joka näytti lähinnä kolmevuotiaan tytön jumppapuvulta.