Nörttiyden huippu? Kihloihin World of Warcaft -hahmoiksi pukeutuneena

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Blizzard Entertainment -yhtiön World of Warcraft lukeutuu maailman suosituimpiin verkkopeleihin. Se on saanut miljoonat ihmiset ympäri maailmaa, ja pelin on raportoitu johtaneen jopa avioeroihin. Tuore uutinen kuitenkin paljastaa, että joissain tapauksissa pelillä on ollut päinvastainen vaikutus.

Kuva: Yam.com
Kuva: Yam.com

Taiwanilainen pariskunta rakasti toistensa lisäksi verkkopeliä niin paljon, että he juhlistivat myös yhteistä merkkipäivää World of Warcraftin merkeissä. Rakastavaiset Craig ja Zoe menivät nimittäin kihloihin World of Warcraft -hahmoiksi pukeutuneena. Craig puki päälleen kuningas Varian Wrynn -nimisen hahmon haarniskan, kun taas Zoe pukeutui ylipapitar Tyrande Whisperwindiksi.

Pelihahmoksi pukeutuminen juhlapäivänä lienee ainakin läheisten kannalta fiksumpi veto kuin se, että pariskunta olisi mennyt kihloihin vain Warcraftin virtuaalimaailmassa. Kotaku-sivuston mukaan Craig ja Zoe suunnittelevat menevänsä naimisiin tammikuussa, tietenkin samoiksi hahmoiksi pukeutuneena.