Miehen tilille ilmestyi yllättäen 183 541 euroa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kolmekymppinen amatöörinäyttelijä hieraisi silmiään, kun hän näki pankkitilillään yllättäen kuusinumeroisen summan. Löydöksen tehnyt brittiläinen Terry Atkinson ilmoitti ylimääräisestä rahasta pankilleen, ja selvisi, että tallettajana oli ollut miljoonia päivittäin takova sähköyhtiö.

Ihmeelliseksi tilanteen teki se, että rahat tililleen saanut Atkinson ei ole ollut talletuksen suorittaneen Npower-sähköyhtiön asiakkaana viiteen vuoteen. Rehellinen mies olisi voinut muuttaa summalla elämänsä huomattavasti helpommaksi, mutta silti Atkinson päätti ilmoittaa erehdyksestä pankilleen. Rahat ovat kuitenkin edelleen hänen tilillään.

– He todennäköisesti tuhlaavat tuollaisia summia yhden illanvieton aikana, vaikka samalla rahalla voisi lämmittää tuhansia koteja talvisin. Ihmiset näkevät nälkää, koska sähkölaskut hipovat pilviä. Silti sähköyhtiö ei edes huomaa kadottaneensa 183.500 euroa tililtään, kimppakämpässä asuva ja puhelinkeskuksen leivissä työskentelevä mies päivitteli Daily Mailille.