Pyörätuolihurjapään esitys yllättää – tähän ei moni pysty

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Devin SuperTramp julkaisee YouTubessa toinen toistaan vaikuttavimpia videoita, joissa esitellään huikeita extreme-tason temppuja. Viime viikolla julkaistu video ylittää kaikki odotukset, sillä esiintymisvuoroon pääsee pyörätuolillaan temppuja tekevä Aaron ”Wheelz” Fotheringham.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Pyörätuolilla temppuileva hurjapää esittää volttinsa skeittirampilla. Mies raahaa ensin itsensä ja pyörätuolinsa rampin päälle, ottaa vauhtia ja lähtee uskomattomaan kiitoon ajokkinsa kera. Hän hyppää korkeuksiin ja taipuu jopa mahtaviin voltteihin.

Samanlaista temppuilua on päästy todistamaan hyvin harvoin. Miestä ei tunnu haittaavan edes se, että toisinaan hän kaatuu tuoleineen päistikkaa kovaa maata vasten. Video on kerännyt satoja tuhansia katselukertoja ensimmäisten esityspäivien aikana.