Nainen järkyttyi pahemman kerran – puhelu numerosta 1-666-666-666

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Varhaisteininä moni on saattanut tulla harrastaneeksi puhelinpiloja, joita keskenkasvuisemmat sielut tekevät vielä varttuneempanakin. Eräs yhdysvaltalainen perheenäiti koki järkytyksen saatuaan puhelinsoiton ja 48 tekstiviestiä Saatanalta.

Jenn Vest oli kotisohvallaan imettämässä poikaansa, kun hän sai ensin puhelinsoiton numerosta 1-666-666-666. Sitten hänen puhelimeensa alkoi tulla oudoista numeroista tekstiviestejä, joissa kaikissa mainittiin Saatanasta. Kyse oli mitä ilmeisimmin sairaasta pilasta, sillä Vest oli äskettäin perustanut yrityksen ja jakanut esitteitä, joissa luki hänen puhelinnumeronsa.

– Se todella pelästytti minut, koska olin puoliksi nukuksissa ruokittuani poikani, ja puhelu herätti minut. Pysyin hereillä loppuyön rukoillen ja toivoen, ettei mitään pahaa tapahtuisi, kertoi Jenn Vest KUSA TV -kanavan uutisille.