Pharrell Williams 24-tuntisella musiikkivideolla – et jaksa katsoa kokonaan!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miehen ikään tänä vuonna ehtinyt Pharrell Williams on tuttu nimi musiikkipiireistä, sillä hän on ollut mukana useilla eturivin artistien kappaleilla. Hän on kirjoittanut ja tuottanut musiikkia muun muassa Snoop Doggille ja Britney Spearsille.

Kuva: 24hoursofhappy.com
Kuva: 24hoursofhappy.com

40-vuotiaan Pharrell Williamsin nimi on vilahtanut tänä vuonna ainakin Daft Punkin hittibiiseillä sekä Robin Thicken esittämällä kohukappale Blurred Linesilla. Nyt mies tekee musiikkialan historiaa esittämällä verkossa ensimmäisen kerran maailmassa vuorokauden ympäri kestävää musiikkivideota.

Verkossa pyörivä 24hoursofhappy.com-sivusto esittää Pharrel Williamsin Happy-kappaletta taukoamatta 24 tuntia vuorokaudessa. Happy on Itse ilkimys 2 -elokuvan soundtrackilta löytyvä iloinen laulu, joka on saavuttanut listojen kärkisijoja muun muassa Hollannissa ja Belgiassa.