GTA V -pelistä löytyi hauska hahmovirhe

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman suosituimpien konsolipelien kärkikaartiin lukeutuva Grand Theft Auto sai tänä syksynä jatkoa GTA V -pelin muodossa. Peliä myytiin ensimmäisen vuorokauden aikana 800 miljoonalla dollarilla ja myynti ylitti kolmen vuorokauden jälkeen miljardin dollarin rajan.

Kuva: GTA V
Kuva: GTA V

Vaikka miljoonapelit on hiottu viimeistäkin piirua myöten, saattaa niissä joskus esiintyä virheitä. Esimerkiksi nyt GTA V -pelin japanilaisessa versiossa on ilmennyt kummallinen virhe.

Jos pelissä luo rokkihenkisen ja länsimaalaiselta näyttävän nuoren naisen, jonka yllä on nahkatakki, vahva silmämeikki ja koruja, muuttaa pelin japanilaisversio hahmon jostain syystä vanhaksi mieheksi. Tosin vaatteet pysyvät samana, joten lopputulos on vähintäänkin perverssi, Uproxx-nettisivusto naureskelee.

Pelistä on raportoitu myös muita hahmoihin liittyviä virheitä, ja joissakin tapauksissa jopa pelihahmon ihonväri on muuttunut kesken pelin. Uusin GTA oli niin odotettu, että lukuiset ihmiset ottivat työpaikoiltaan ja opiskelupaikoiltaan vapaata päästäkseen nauttimaan pelaamisesta täysin rinnoin. Lisäksi useat myönsivät teeskennelleensä kipeää sairauslomaa saadakseen.