Näin rajusti ammattilaisen meikkaus muuttaa naista – tunnistatko samaksi?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittikaunotar Millie Mackintosh tunnetaan kotimaansa supersuositusta Made In Chelsea -realitysarjasta. Hän näytteli ohjelmassa sen viidennelle tuotantokaudelle asti, mutta lopetti sarjassa räppäripuolisonsa Professor Greenin pyynnöstä.

23-vuotias neitokainen on esitellyt Instagram-seuraajilleen ulkomuotoaan meikillä ja ilman. Ensin Millie julkaisi kuvan luonnollisesta tyylistään. Seuraavana päivänä olivat vuorossa glamour-kuvaukset, jossa ammattimeikkaaja taiteili hänestä esiin varsinaisen diivan.

Millie Mackintosh meni naimisiin syyskuussa räppäri Professor Greenin, eli Stephen Paul Mandersonin kanssa. Parin häitä vietettiin Babington Housessa Somersetissa. Mackintosh on aiemmin myöntänyt suhtautuvansa pakkomielteisesti meikkaamiseen. Hän on luonut muun muassa oman tekoripsisarjansa.