Sunrise Avenue niittää menestystä – kultalevy Saksasta ja areenakiertue

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sunrise Avenuen suosio Keski-Euroopassa on niin kova, että Suomeen bändiä ei toistaiseksi ole saatu kuin pari kertaa vuodessa. Edelliset keikat nähtiin helmikuussa, ja perjantaina 7.2.2014 yhtye palaa vuoden tauon jälkeen suomalaislavalle Helsingin The Circuksessa

Sunrise Avenuen albumi Unholy Ground myi kultaa Saksassa kuukausi julkaisunsa jälkeen ja uusi levy on löytänyt tiensä jo yli 100.000 saksalaisen levyhyllyyn. Julkaisuviikollaan albumilla oli Keski-Euroopassa huikeat listasijoitukset. Saksassa sijoitus oli kolmas sekä Itävallassa ja Sveitsi neljäs. Ensimmäinen singlelohkaisu Lifesaver on ollut syksyn ajan Suomen soitetuimia kappaleita radioissa.

Yhtye suuntaa helmikuussa Keski-Eurooppaan yhdentoista keikan kiertueelle. Räjähtävästi alkaneen lipunmyynnin seurauksena osa kiertueen keikkapaikoista on siirretty isommille areenoille. Unholy Ground Tour oli viime viikolla Saksan eniten lippuja myynyt kiertue jättäen taakseen useiden maailmantähtien konsertit. Keski-Euroopan kiertueen starttaava The Circuksen keikka on näillä näkymin yhteen ainoa tulevana keväänä. Keikalla lämppärinä on My First Band.