Tässä on maailman miehekkäin sormus – meteoriittia ja hirmuliskon luuta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhä useampi tahtoo vihkisormuksensa erottuvan valtavirrasta ja olevan sen verran spesiaali, ettei vastaan kävele samanlaisia ainakaan joka päivä. Toiset tilaavat sormuksensa suoraan korusuunnittelijalta, kun toiset tyytyvät kahlaamaan internetiä unelmien sormuksen löytämiseksi.

Kuva: Etsy
Kuva: Etsy

Nyt Etsy-verkkokauppa esittelee ennennäkemättömän titaanisormuksen, jossa on metalliosan lisäksi mukana myös meteoriittikiveä ja dinosauriin luuta. Sormus on saanut ostajiltaan huippuarvostelut, ja nyt malli niittää suurta suosiota ympäri verkkoa.

Sormuksen on suunnitellut ja toteuttanut JewelrybyJohan-nimimerkki, ja perusmallin hintalappu on 490,90 euroa. Jokainen koru on tehty käsin, joten kyseessä on varmasti uniikki kappale, vaikkakin mies on tehnyt sormuksia jo useita. Materiaalina hän käyttää Gibeon meteoriittia ja Utahista löytynyttä 65 miljoonaa vuotta vanhaa dinosauruksen jalkaluuta.