Tipittä jäänyt homotarjoilija valehteli kaiken

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme muutama viikko sitten homoseksuaalista tarjoilijasta, joka jäi ilman tuntuvia juomarahoja, koska hänen asiakkaana ollut perhe oli syyttänyt naisen edustavan homoseksuaaleja. Pian tapauksen jälkeen kävi ilmi, että koko tarina oli sepitetty.

Kuva: Facebook
Kuva: Facebook

Dayna Morales kertoi tapauksesta alunperin kovaan ääneen Facebookissa toimivassa seksuaalivähemmistöjä tukevassa ryhmässä. Pian kuitenkin selvisi, että hän oli saanut asianmukaisen tipin loppulaskun päälle. Tästä todisteena on verkossa sittemmmin julkaistu asiakkaan oma kuittikopio, Journal News -sivusto paljastaa.

Lisäksi Daynan työkaverit syyttivät naista patologiseksi valehtelijaksi, ja hän on muun muassa väittänyt kärsineensä aivosyövästä ja kertonut kotinsa tuhoutuneen Sandy-hirmumyrskyssä. Kumpikaan väitteistä ei ollut totta. Työkavereiden mukaan nainen valehtelee saadakseen huomiota, ja sitä hän on nyt varmasti saanut enemmän kuin oli alunperin edes tarkoitus.