Jättimäinen sukupuolielin taivaalla – historian härskein ilotulitus

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miehen sukupuolielin on siinä mielessä hauskan muotoinen, että toisinaan rakennukset, esineet tai asiat saattavat herkästi muistuttaa sitä. Kerroimme taannoin Googlen karttapalvelussa olevasta kirkosta, joka muistuttaa maassa lepäävää fallosta.

Verkossa on julkaistu hiljattain video, jolle on kuvattu materiaalia Skotlannin Glasgowssa järjestetystä ilotulituksesta. Ilotulitus alkaa perinteisiä raketteja esittelemällä, mutta yllättäen taivaalle räjähtää todella paljon penistä muistuttava rakettirypäs.

Videon julkaissut The Poke -YouTube-kanava kysyykin, onko kyseessä ilotulitemestareiden taidonnäyte vai silkka vahinko? Koko komeuden kruunaa kuvitteellisen peniksen päästä syntyvä oma räjähdys.