Isä teki lapsensa piirrustuksista taideteoksia – katso ja ihastu

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lasten piirustukset ovat usein hyvin kekseliäitä, sillä pienet taiteilijat viis välittävät vallitsevista normeista. He käyttävät teoksissaan mielikuvitusta luovasti. Toisinaan aikuiset joutuvat arvuuttelemaan, mitä heidän lastensa piirustukset edes esittävät.

Nyt eräs isä on keksinyt keinon, kuinka hänen lastensa piirustuksista saa vieläkin hienompia. Heidän perheessään toimitaan siten, että lapset piirtävät ja isä värittää teokset valmiiksi. Redditissä kuviaan julkaissut Tatsputin-nimimerkki aloitti lastensa piirustusten värittämisen ensin työmatkoillaan.

Pian hän kuitenkin huomasi, että teokset vaativat enemmän kuin pelkkiä värikyniä, ja isä vaihtoi kynät tietokoneohjelmaan. Lopputulos ei kuitenkaan miellyttänyt, koska teoksista katosi aito kädenjälki, joten nykyään hän jatkaa taiteilua värikynillä. Kyseinen ilmiö on nähty myös lelumaailman puolella, kun Wendy Tsao -niminen nainen päätti taannoin aloittaa lelujen valmistamisen lasten piirustusten perusteella.