Pormestari lähetti Justin Bieberille videotervehdyksen: ”Palaa pesemään jälkesi!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Justin Bieber on ehtinyt tänä vuonna aiheuttaa pahennusta nopeilla urheiluautoillaan, äänekkäillä kotibileillään, alaikäisenä juopottelemisellaan, kannabiksen polttamisellaan, ämpäriin virtsaamisellaan ja pornotähtien tapailemisellaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Viimeisin tempaus oli se, että hän töhri graffitteja australialaisen hotellin seiniin. Justin Bieber maalasi graffitteja seurueensa kanssa Australian Surfers Paradisessa sijaitsevan QT-hotellin seinään. Aiemmin kerrottiin, että hotellin henkilökunta kommentoi graffitien olevan luvallisia.

Nyt kaupungin pormestari on kuitenkin vaatinut teinipopparia palaamaan siivoamaan sotkunsa. Pormestari kutsui sotkijan takaisin kaupunkiinsa, jotta voisi ojentaa hänelle siivouspaketin, jonka avulla töhryt puhdistuisivat helpommin seiniltä, Associated Press raportoi.

Monien mielestä Bieberin graffitit eivät edes edusta sellaista katutaidetta, mikä miellyttäisi muiden kuin popparin fanien silmää. Bieber painotti äsken, että ei nykyisin luota enää muihun kuin manageriinsa Scooter Brauniin ja omiin vanhempiinsa. Hän vakuutti, että ei myöskään yritä käyttäytyä jollain tietyllä tavalla, vaan elää omalla tyylillään, joka nyt vain sattuu olemaan ”swag”.