Britney Spearsin pikkusiskosta varttui seksikäs laulaja – katso video

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Britney Spears tunnetaan vuosien työskentelystään viihdemaailman huipulla. Myös pikkusisko Jamie Lynn halajaa tähdeksi, ja hän onkin aiemmin tähdittänyt muun muassa Nickelodeon-kanavan Zoey 101 -sarjaa. Nyt 22-vuotias neitokainen on lanseerannut uran kantritähtenä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Jamie Lynnin How Could I Want More -debyyttikappaleensa musiikkivideo julkaistiin eilen YouTube-palvelussa. Siinä voidaan nähdä, miten paljon vaalea Jamie Lynn muistuttaa ulkonäöltään kuuluisaa isosiskoaan. Laulunlahjojakin riittää. Kummalla siskoksista on parempi lauluääni?

Britney Spears on osoittanut tukensa Jamie Lynnin orastavalle kantrilaulajan uralle ja kirjoitti asiasta Twitter-palveluun ylistävän viestin. Hänen mukaansa sisko näyttää todella kauniilta videolla.

Jamie Lynn Spearsilla on lapsi entisen pitkäaikaisen poikaystävänsä Casey Aldridgen kanssa. Maddie-tytär syntyi vuonna 2008 ja pari erosi pari vuotta myöhemmin. Neito on työstänyt Tennesseessä kantrialbumiaan ja rakastui Jamie Watson -nimiseen mieheen. Pari meni kihloihin tämän vuoden alussa.