Irina Shaykin kuumat kuvaukset videoitiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Naapurimaastamme Venäjältä tulee useita kuvankauniita mallikaunottaria, joista Irina Shayk kuuluu alansa huippuihin. Neitokainen esiintyi juuri 7 Hollywood -lehden kansikuvassa. Kuvaussessiosta on nyt julkaistu myös seksikäs video.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

27-vuotias Irina poseeraa YouTube-videolla asuissa, joissa hänen rintavat muotonsa tulevat esille. Shayk nähdään videolla esimerkiksi asussa, joka peittää hänen povensa henkseleillä. Tummaverikkö on myös kokonaan yläosattomissa.

Irina Shayk nousi monien muiden kaunotarten tapaan kuuluisuuteen Sports Illustrated -lehden uimapukunumerosta vuonna 2007. Shayk on osa mallimaailman eliittiä, ja hänet on nähty vuosien varrella muun muassa Armanin mallikasvona ja lukuisten lehtien, kuten Ocean Driven, GQ:n, Glamourin ja Ellen kansissa. Kaunotar tekee näyttelijädebyyttinsä Hercules: The Thracian Wars -elokuvassa, joka nähdään valkokankailla ensi vuonna.