Hurja video julki! UFC-tähti kamppaili lapsena karhun kanssa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Internetissä on nähty lukuisia videoita joissa ihmiset, yleensä raavaat miehet, painivat karhujen kanssa. Nyt verkossa leviää vastaavanlainen video, jossa painijat ovat kuitenkin vielä nuoria poikia.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

LiveLeak.com-sivustolla alunperin julkaistulla ja vuonna 1997 kuvatulla videolla lapset ottavat mittaa karhun kanssa painin muodossa kuin se olisi heille jokapäiväinen harrastus. Kamppailu poikien ja karhun välillä näyttää melko tasavertaiselta.

Ei liene varsin yllättävää, että hurjan videon alkuperänä toimii Venäjän Dagestan. Yllätyksenä voi kuitenkin tulla se, että jo vuonna 1997 kuvatulla videolla esiintyvä toinen ihmislapsi on nykyään UFC-taistelijana toimiva Khabib Nurmagomedov.