Lapsitähdestä PVC-poppariksi – Miley Cyrus niukassa asussa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poplaulaja Miley Cyrus joutui äskettäin varkaiden uhriksi, kun hänen kotoaan vietiin tavaraa 74.000 euron edestä. Mileylle kuuluu kuitenkin myös huonojen uutisten lisäksi hyvää, sillä hänen musiikilliset yhteistyönsä ovat tuottaneet nyt uuden musiikkivideon.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Neitokainen esiintyy Will.i.amin uudella Feelin’ Myself -videolla French Montanan ja Wiz Khalifan kanssa. Cyrus ei todellakaan kursaile, sillä hänen yllään nähdään mustat PVC-liivit ja alaosa. Disney-maine näyttää olevan menneen talven lumia, sillä neito räppää videolla rohkeasti.

Popparit tuntuvat siirtyneen yhä lähemmäs räppäreitä ja räppärit poppareita – oli katse sitten Suomen kokoisessa maassa tai rapakon takana. Teinipoppari Justin Bieber räppäsi myös taannoin Maejor Alin Lolly-kappaleella. Mileyn invaasio rap-skeneen on alkanut astetta tuhmemmalla tyylinvaihdoksella ja hip hop -musiikkivideoilta tutulla pepun heiluttamisella eli twerkkaamisella.