Movember loppui – nyt naiset kasvattavat alapääkarvoitustaan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miesten Movember päättyi viimein eilen, joskin osa viiksiä kasvattaneista miehistä ei ole vielä ajanut pois kuukauden teemakarvoitustaan. Kerroimme viime vuonna kuinka joukko naisia aikoi – tosissaan tai leikillään – käynnistää joulukuun kestävän Decembeaver-tempauksen.

Movemberissa miehet kasvattivat karvoitusta kasvoihinsa, mutta kovin harvalla naisella se on mahdollista. Sen sijaan Decembeaverissä on tarkoitus kasvattaa karvoitusta alapäähän, eli jättää intiimialue sheivaamatta ja vahaamatta koko kuukauden ajaksi. Ensimmäinen Decembeaver oli vitsin sijaan todellinen menestys, ja siksi se järjestetään myös tänä vuonna. Naisten tempaus toteutetaan kuitenkin huomattavasti miesten vastaavaa pienemmässä mittakaavassa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Viime vuonna aloitetun Decembeaverin tarkoituksena on kerätä varoja American Cancer Society -järjestölle. Sarah Cooperin käsikirjoittaman ja ohjaaman videon alkuperäinen tarkoitus oli siis silkka parodia, mutta hieman yllättäen hassuttelusta koitui kuitenkin myös todellista hyötyä. Video sai ihmiset lahjoittamaan rahaa American Cancer Society -järjestön verkkosivuilla ja edesauttoi järjestön varainhankintaa. Samalla myös tietoisuus järjestöstä on kasvanut. Pian Decembeaver on jälleen ajankohtainen.