UPS-kuriiriyhtiö prostituutioskandaalin keskiössä – seksikuvia kuljetusautosta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seksiskandaali ravisuttaa parhaillaan maailman suurinta lähettiyritystä, UPS:ää. Internetissä on nimittäin levinnyt kuva seuralaispalvelua tekevästä naisesta, joka poseeraa rinnat paljaana kuriirifirman auton sisällä yhtiön logolla varustettu takki päällään.

Kuva ilmestyi oklahomalaisnaisen henkilökohtaiselle kotisivulle, jossa hän esittelee rohkeaa kuvamateriaalia ja palveluitaan. Nainen kuvailee itseään ”onnellisuuskonsultiksi”. Mary Ann kuvaili sivullaan seksikokemustaan UPS-auton kuskin kanssa.

ups01122013

– Järkyttävintä on se, että kuski laittaa itsensä tällaiseen asemaan, enkä tarkoittanut tuota kaksimielisesti, ja sitten vielä antaa naisen julkaista kuvat internetissä, internet-prostituutioon liittyviin paljastuksiin keskittyvää JohnTV-sivustoa pyörittävä Brian Bates kommentoi NewsOn6-uutissivustolle.

Kuvassa nähtävä nainen on JohnTV-sivuston mukaan jäänyt aikaisemmin kiinni prostituution tarjoamisesta. UPS-seksiä kuvaava materiaali on sittemmin poistettu naisen kotisivulta. UPS:n edustajat ovat tapauksesta raivoissaan. Yritys yrittää parhaillaan selvittää, kuka heidän työntekijöistään harrasti seksiä seuralaispalveluita tarjoavan naisen kanssa yhtiön auton suojissa.

– Tämä on epäkunnioittava teko niin UPS-kuskeja kuin asiakkaitakin kohtaan. Emme hyväksy tällaista käytöstä keltään, etenkään yhtiömme työntekijöiltä. Vakuutamme muille kuskeille ja asikkaillemme, että tämä tapaus tutkitaan läpikotaisesti, UPS:n edustaja Susan Roseber kertoi.