Abigail Clancy jakoi alastonkuviaan verkossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen glamourmalli Abigail ”Abbey” Clancy on ikuistettu moneen kertaan vähissä vaatteissa, toisinaan myös täysin ilkosillaan. Brittimiehet rankkasivat mallin muutama vuosi sitten maailman seksikkäimpien naisten kärkijoukkoon.

Nyt Abbey Clancy on jakanut Twitter-sivullaan otoksia, jotka tarjoavat vilauksen valokuvaaja Rankinin tuoreeseen kirjaan. Kuvissa 27-vuotias mallikaunotar poseeraa alastomana. Toisen otoksen strategiset alueet Abbey on tosin sensuroinut, ja toisessa kirjan kantena toimivassa kuvassa tähden kasvot on peitetty.

Abigail Clancy oli muutama vuosi sitten kilpailemassa Huippumalli haussa -ohjelman brittiversiossa. Hän sijoittui kilpailussa toiseksi ja sai rahakkaan mallisopimuksen, joka takasi julkkiksen statuksen pitkäksi aikaa. Sittemmin Abigail Clancy on muun muuassa poseerannut lukuisten aikakauslehtien kansikuvissa ja mainostanut useita vaate- ja alusvaatemerkkejä.