Arianny Celeste kihloissa? Bikiniasu oli täyskymppi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalaisen UFC-vapaaotteluorganisaation kehätyttönä tunnettu Arianny Celeste nähtiin äskettäin kuvausvideolla seksikkään kollegansa Chandella Powellin kanssa. Öljytyt neitokaiset kuumensivat sporttiaiheisissa kuvauksissa tunnelman.

Arianny Celeste vaikuttaa olevan tätä nykyä varattu nainen, sillä hän päätyi paparazzien haaviin Havaijilla. Tumma kaunotar kiinnitti huomiota paitsi oranssin sävyisellä bikiniasullaan, myös kihlasormuksellaan. 28-neidon lomailuseurana oli mies, jonka hän kertoi olevan kihlattunsa.

Las Vegasissa syntynyt Arianny Celeste on nähty monissa lehdissä, joihin lukeutuvat Maxim, FHM, Sports Illustrated ja Playboy. Neitokaisen lemmenelämä on ollut otsikoissa aiemmin väkivaltaisuuksien takia, ja onkin hyvä, jos hän on nyt löytänyt itselleen kestävän suhteen. Viime vuonna Celeste pidätettiin Las Vegasissa kotiväkivallasta, kun riita lääkäripoikaystävä Praveen Chandran kanssa äityi turhankin kiihkeäksi.