Tuntemattomasta koirasta tuli katusoittajalle rahasampo

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Koiraa ei turhaan kutsuta ihmisen parhaaksi ystäväksi. Kerroimme taannoin koirasta, joka auttoi isäntäväkeään kantamalla apuna puita sisälle taloon. Lemmikki näytti tekevän töitä sellaisella rutiinilla, että oli selvästi ollut halonkantohommissa aiemminkin.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt Ukrainan pääkaupungissa Kiovassa on videolle tallennettu hellyttävä tilanne, jossa katusoittajan kaveriksi viereen istahti kulkukoira. Nelitassu teki osansa ja alkoi ulvoa laulannan tahtiin. Mies jatkoi soittamista ja kaksikko herätti kiinnostusta kulkijoissa.

Katusoittaja Sergei Ivanovichin mukaan koira ei ollut hänen, vaan se sattui tulemaan paikalle oikealla hetkellä. Otuksesta oli onnea, koska sen ansiosta hän sai normaalia paremmat tienestit päivän soitoistaan.