Hobitti-fanien märkä uni – kuumat kaksoset harppuineen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Mikä saa hobitti-fanin villiksi? Aina ei tarvita edes paljasta pintaa. Kun hyvännäköiset vaaleat kaksosiskot soittavat sähköharpuilla Taru Sormusten Herrasta -elokuvien tunnusmusiikkia keskiaikaisen näköisissä vetimissä, nörttien kierrokset lienevät jo aika täysillä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kaunottaret ovat amerikkalaisneidot Camille ja Kennerly Kitt, jotka ovat aiemmin tehneet omat cover-versionsa esimerkiksi Rolling Stonesin, Lady Gagan ja Coldplayn hittikappaleista. Nyt vuorossa on TSH-elokuvan tunteella esitettyjä sävelmiä, jotka saisivat jopa Sauronin pahanilkisen silmän kyyneliin.

Youtube-video on eittämättä erilaista viihdettä suuren yleisön ihannoimien räppivideoiden pepunheilutukseen nähden, mutta kyseinen video on hempeydestään huolimatta kerännyt muutamassa viikossa yli 100.000 katselukertaa.