Vuokraisäntä pimitti vuokratakuun – asukas tuhosi asunnon lekalla! Katso video

Ohhoh! · Stara.fi

Kuluttajansuojalautakunta joutuu ratkomaan usein vuokranantajien ja vuokralaisten välisiä kiistoja. Joskus vika on vuokralaisessa, mutta joskus myös vuokranantajassa. Nyt eräs ranskalainen nuori mies on suivaantunut toden teolla, kun vuokraisäntä ei suostunut palauttamaan hänelle 2.500 euron takuuvuokraa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nuori mies päätti lopulta, että odottaminen saa riittää. Hän päätti lunastaa 2.500 euron rahansa isännältä hieman tavallisesta poikkeavalla tavalla, eli tuhoamalla lähes koko asunnon lekalla. Mies panee soimaan tilanteeseen sopivan Beethovenin klassikon, ja sen jälkeen ryhtyy hakkaamaan lekalla ensin vessan seiniä, peiliä ja vessanpönttöä siirtyen siitä muihin huoneisiin.