X Files -kaunotar Gillian Anderson alastonkuvassa – seksikäs vai ällöttävä?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen The X Files, eli Salaiset kansiot, oli yksi 1990-luvun suosituimmista televisiosarjoista. Sarjassa punatukkaista agentti Dana Scullya esittänyt Gillian Anderson on nykyään mukana Hannibal-sarjan näyttelijäkaartissa.

Nyt Gillian Anderson on riisuuntunut alastomaksi hyväntekeväisyyttä varten. 45-vuotias näyttelijätär nähdään merieläinten hyväksi toimivan Fishlove-kampanjan mainoksessa vailla rihmankiertämää – peittäen rintansa kaulallaan roikkuvalla kookkaalla ankeriaalla.

Salaiset kansiot -näyttelijätär ei ole ainoa tähti, joka on mukana tuhoisia ja epäeettisiä kalastustapoja vastustavassa kampanjassa. Muita merten elämää puolustavia näyttelijöitä ovat esimerkiksi Olivia Williams ja Jeany Spark.

Gillian Andersonin kerrottiin vastikään eronneen pitkäaikaisesta kumppanistaan, Mark Griffithsistä, kuuden vuoden suhteen jälkeen. Näyttelijätär on nähty televisiossa myös brittiläisessä The Fall -sarjassa. Anderson on myös vihjaillut uuden The X-Files -elokuvan olevan mahdollinen.