Justin Bieber yritti paidattomana skeittitemppua – ei mennyt kuin Strömsössä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miljoonien teinityttöjen himoitsema teinipoppari Justin Bieber on uutisten mukaan itsekin mieltynyt vivaihteikkaaseen naisseuraan. Viimeksi hänellä kerrottiin olleen sydneylaisella strippiklubilla seuraa 35 kuumimmasta eksoottisesta tanssijattaresta.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Bieberillähän on sitä paljon hehkutettua ”swagia”, eli mies taitaa tavat, joilla olla cool suuren yleisön silmissä. Nuorukainen on treenannut itsestään viime vuoden aikana varsinaisen silmänilon, josta vanhemmatkin naiset voivat jo nähdä kuumottavia päiväunelmia.

Justin nähdään uudella skeittivideolla yrittämässä skeittitemppua, joka ei onnistu aivan suunnitelmien mukaan, ja jättää popparin horjahtelemaan. Bieber ei sentään kaadu, joten täydellisen noloksi tilanne ei mene. Temppuyritys ikuistettiin Waterloo-skeittipuistosta Sydneystä.

Kanadalainen Justin Bieber on julkaissut vasta kolme albumia, ja kuuluu jo maailman suosituimpiin popartisteihin. Hänen uusimman albuminsa uumoillaan ilmestyvän vuonna 2014. Poppari on julkaissut lukuisia singlejä levyltä osana tulevan Believe 3D -dokumenttielokuvan promootiota. Kappaleisiin kuuluvat muun muassa Recovery, jossa on hyödynnetty Craig Davidin Fill Me In -kappaletta, ja R. Kellyn kanssa tehty duetto PYD.