Perheenäiti uudisti alapäänsä leikkauksella: ”Kuin vagina pääsisi kuntosalille”

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Monet ikääntyvät naiset ovat huolissaan seksielämästään. Löystyneet paikat saattavat monien mielestä kaivata kiristystä, joten erilaiset vaginaleikkaukset ovat kasvattaneet suosiotaan maailmalla.

Nyt nuorentava vaikutus on mahdollista saada aikaan myös ilman leikkausta. Brittiläinen Maggie Johnson kokeili Femilift-toimenpidettä, jossa kivuton laserhoito auttaa emätintä pienentymään ja kiristymään. 2.300 euroa maksava kohotus käsittää viisi 30 minuutin sessiota, joita voi ottaa parin viikon välein.

Maggien suurin kimmoke toimenpiteeseen oli väljähtynyt seksielämä. Kirurgiset operaatiot tuntuivat hänestä kaukaa haetuilta riskiensä takia, joten hän päätyi laserhoitoon. Naisen mukaan uusi alapään nuorennusoperaatio on ”kuin vagina pääsisi kuntosalille”.

– Minulla on ollut aina terve seksielämä. Olen nyt 50-vuotias ja minulla on kaksi varttunutta lasta. Kun tulin äidiksi, aloin tuntea enemmän tunnottomuutta. En enää nauttinut seksistä. Kolmen hoidon jälkeen olen jo muuttunut nainen, ja seksimme on jälleen upeaa! Kommentoi Johnson Daily Mail -sivustolle.