Sammuileva orava tallentui videolle – herättää hämmennystä internetissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Olipa kyse sitten masturboivista delfiineistä tai koiran tapaan haukkuvista kissanpennuista, erikoiset eläinvideot lukeutuvat internetin suosituimpiin ilmiöihin. Nyt ihmettelyä on herättänyt Tippyksi ristitty orava.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Youtubessa julkaistulla Tippy the Fainting Squirrel, eli ”pyörtyilevä orava Tippy” -videolla nähdään musta orava, joka vaikuttaa ensinäkemältä aivan tavanomaiselta jyrsijältä. Tippy ei kuitenkaan tahdo pysyä pystyssä, vaan kaatuilee kuin liian paljon runsain määrin alkoholia nauttinut perjantai-illan juhlija.

Oravan outo käytös on saanut lukuisat internet-käyttäjät spekuloimaan, mistä eläimen kaatuilu johtuu. Reddit-sivuston käyttäjät ovat epäilleet Tippyn olevan esimerkiksi vain väsynyt, kärsivän narkolepsiasta tai tulleen humalaan syötyään käyneitä hedelmiä tai marjoja.