Isosisko ei jää kauas supermallista – seksikäs joulutervehdys verkossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen Cara Delevingne on yksi tunnetuimmista nuorista nimistä mallimaailmassa. Tähden näyttävä ulkomuoto kulkee ilmeisesti suvussa, sillä myös hänen isosiskonsa Poppy on tehnyt uraa mallina.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt Poppy Delevingne nähdään LOVE-lehden videojoulukalenterin kolmannessa osassa. Videolla 27-vuotias mallikaunotar riisuu alusvaatteisilleen joulukuusen ja lahjapakettien äärellä, laulaen samalla I Saw Mummy Kissing Santa Claus -laulua.

Sisarensa Cara Delevingnen lailla Poppy Delevingne on työskennellyt mallina. Poppy on nähty esittelemässä esimerkiksi Louis Vuittonin ja Chanelin vaatteita. Delevingnen isoisä on Iso-Britannian historiallista perintöä säilyttävän English Heritage -säätiön entinen johtaja Sir Jocelyn Stevens.