Suomalaiskissa ihastuttaa verkossa – venyttelee pystysuunnassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kissojen ja muiden lemmikkieläinten erikoiset tempaukset ovat suosittu Youtube-videoiden aihe ympäri maailmaa. Nyt internetin kissafaneja on ihastuttanut kotimainen video varsin notkeasta kissasta.

FinnDivine-nimimerkillä esiintyvän Youtube-käyttäjän lisäämällä videolla tavataan Ruusu-kissa, joka venyttelee lajilleen epätyypillisellä tavalla. Se nimittäin nousee seisomaan kahdella jalalla venytelläkseen itseään ylös päin. Kissan oudon käytöksen taustoja selvennetään videon lataajan blogissa.

– Ruusu taittoi jalkansa epämääräisissä olosuhteissa noin yksivuotiaana. Koipi fiksattiin, mutta sataprosenttiseksi ei katti toipunut, joten invaliditeetti teettää tuollaisen vertikaalivenytyksen, Zombifikaatio-blogissa kerrotaan.