Indica tekee paluun – uusi levy tammikuussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Platinaa ja kultaa aikaisemmilla levyillään myynyt Indica julkaisee uuden suomenkielisen levyn 24. tammikuuta 2014. Levyn nimi on Akvaario. Samana päivänä levy julkaistaan myös Euroopassa. Siellä levyn nimi on Shine Laulaja Johanna ”Jonsu” Salomaa kertoi tulevasta levystä.

– Olemme saaneet lukemattomia yhteydenottoja ja toiveita suomenkielisen materiaalin julkaisusta, joten päätimme julkaista kyseisen levyn myös suomeksi. Suomalaiselta versiolta löytyy myös suunnitelmien mukaan pari akustista versiota kappaleista. Lähden Sonic Pump-studioon nauhoittamaan suomenkielistä materiaalia syyskuun lopussa, Jonsu kertoi.

Yhtye koki levynsä tekemisessä myös vastoinkäymisiä.

– Toisinaan tuntui, että mitkään aikataulut ja varsinkaan budjetit eivät pitäneet, ja toisinaan projekti eteni kuin siivillä. Monikaan meistä ei säästynyt lahjakkaan ja ihanan tuottajamme Roland Sprembergin välillä hyvinkin teräviltä kommenteilta, mutta Roland myös sai monet meistä tekemään töitä enemmän kuin olisimme koskaan kuvitelleet.