Uskotko tämän piirrokseksi? Järisyttävä video iPadilla piirtämisestä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijälegenda Morgan Freeman on ilahduttava ilmestys paitsi persoonallisen ulkomuotonsa ansiosta, myös syvän äänensä, jota ovat monet tahot jo parodioineet YouTube-videoilla. Nyt Morgan on päässyt uskomattoman upean taideteoksen kohteeksi.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Harva nimittäin uskoisi, että iPadilla saisi aikaan aivan aidon näköisen teoksen, mutta video todistaa toisin. Sormin maalattu otos on kuin huipputarkka valokuva Morgan Freemanista. Teoksen tekemiseen on käytetty yli 200 tuntia ja 285.000 sormen sipaisua.

Taiteilija Kyle Lambert saattaa olla maailman paras iPad-maalari – ainakaan vastaavaa ei ole vielä nähty muualla! Videolla nähdään nopeutetusti, kuinka lähikuva Freemanin kasvoista syntyy sipaisu kerrallaan.