Kelly Brookin seksikäs joulutervehdys – riisuu talvisella videolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mallina työskentelevä Kelly Brook on yksi Iso-Britannian seuratuimmista julkkiskaunottarista. Taannoin tähti avasi Lontooseen oman Steam and Rye -baarinsa. Brook nähtiin kuppilan avajaisissa glamour-henkisesti pukeutuneena.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt Kelly Brook nähdään jouluisissa tunnelmissa Love Magazine -lehden adventtikalenterivideolla. Videolla 34-vuotias mallikaunotar riisuuntuu alusvaatteisilleen talvisissa lavasteissa. Samalla Brook esittää pienen tanssin ja laulaa Marilyn Monroen tunnetuksi tekemää Santa Baby -kappaletta.

34-vuotias Kelly Brook seurustelee nykyisin rugbypelaaja Danny Ciprianin kanssa. Neitokainen on onnistunut malliuransa lisäksi esiintymään elokuvissa, kuten Sorted, The Italian Job, School for Seduction, Fishtales, Piranha 3D ja Keith Lemon: The Film.