One Direction kuntosalilla – videolla hikeä ja paidattomia komistuksia

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Vielä jokunen vuosi sitten kukaan ei tuntenut brittiläis-irlantilaisia nuorukaisia Niall Horania, Liam Paynea, Zayn Malikia, Louis Tomlinsonia ja Harry Stylesia. Vuonna 2010 kaikki kuitenkin muuttui, kun bändi sijoittui kolmanneksi Britannian X Factor -kilpailussa. Loppu on historiaa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kolme albumia julkaissut ja ahkerasti keikkaileva yhtye joutuu pitämään säännöllisesti huolta kunnostaan kyetäkseen esiintymään tehokkaasti yleisölleen. One Direction kuvasi äskettäin elämäänsä ja Harry Stylesin treenirutiinit päätyivät YouTube-videolle.

Kunto-ohjaajan avustuksella harjoitteleva nuorukainen kertoo videolla kuntoilevansa ahkerasti tullakseen Thorin kaltaiseksi voimamieheksi. Hänen nähdään treenaavan muun muassa hauiksiaan. Muutkin yhtyeen pojat vilahtavat videolla.

Äskettäin Kendall Jennerillä huhuttiin olevan sutinaa naistenmiehenä tunnetun Harryn kanssa. Kardashianin perheen malliprinsessa kuitenkin kielsi väitteet ja kertoi, ettei parin paparazzikuviin ikuistettu tapaaminen Los Angelesissa tarkoittanut sitä, että heidän välillään olisi jotain romanttista. Uskoo ken tahtoo.