Star Warsille oma Instagram-tili – katso mitä Darth Vader julkaisi

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

George Lucasin luoman Star Wars -saagan fanien on syytä painaa mieleensä päivämäärä 18. joulukuuta 2015. Star Wars: Episodi 7 -elokuva saa nimittäin ensi-iltansa näillä näkymin kyseisenä päivänä. Star Wars -elokuvien mainoskampanja on saanut ennennäkemättömän muodon.

Disney-yhtiö avasi nimittäin elokuvasarjalle oman virallisen Instagram-tilin. Ensimmäisenä kuvana sivulla jaettiin humoristinen Darth Vaderin ottama omakuva.

– Peruspäivä toimistolla, Darth Vader kommentoi oletettavasti Kuolemantähdellä otetussa kuvassa.

Star Warsin Instagram-tili on ollut odotetusti menestys. Darh Vaderin omakuva on kahden vuorokauden aikana kerännyt jo yli 161.000 seuraajaa. Tilillä on jaettu myös muun muassa otoksia elokuvien kulissien takaa ja San Diegon Comic Con -messuilla otettu otettu kuva, jossa joukko nuoria neitoja on pukeutunut prinsessa Leian kuuluisiin metallibikineihin.